Yö päremajassa – Nuku porojen kanssa

Yö päremajassa – Nuku porojen kanssa

Elämysmajoitus Nuuksion Poropuistossa

Yövy ainutlaatuisessa päremajassa ja seuraa porojen touhuja majan ikkunasta käsin, ota kuvia ja syötä niille jäkälää.

 

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

 

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, rajoitettu pesumahdollisuus, minijääkaappi, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Majoja on kaksi: PIHKA 1 ja NAAVA 2.

 

Merkityt luontopolut lähtevät nurkalta. Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat noin kilometrin päässä.

 

Varaa majoitus SMA SHOP verkkokaupastamme.

 

Lisätilauksesta yöpyjille, tilaus etukäteen:

1. Aamiaiskori: Sämpylä, juusto & kinkku, jugurtti, keitetty kanamuna, hedelmä, tuoremehu.
Hinta: 25 € / 1 hlö, 40 € / 2 hlö

2. Iltapalakori: Täytetty lohi- tai paistivoileipä, hedelmä, pähkinöitä, suklaapatukka, piccolo pullo kuohuviiniä, limonadi. Hinta: 35 € / 1 hlö, 65 € / 2 hlö

3. 2-hengen VIP-illallinen tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla & porojen syöttämistä poropuistossa.

Menu 1: Kermainen metsäsienikeitto, leipä, vesi, Riistakäristys voi-/perunasose, puolukkasurvos, suolakurkku, marjakimara kinuskikastikkeella, nokipannukahvi. Kesto: 1,5 h. Hinta: 220 € / 1-2 hlö.
Menu 2: Savuporokeitto, leipä, vesi, loimutettua lohta, juures-perunanyytti, lapin leipäjuustoa kuusenkerkkäsiirapilla,
nokipannukahvi. Kesto 1,5 h. Hinta: 240 € / 1-2 hlö.

4. Yksityinen VIP sauna & yacuzzi. Rentoudu lempeälöylyisessä puulämmitteisessä saunassa ja hierovassa ulkoporealtaassa tähtitaivaan alla. Kesto: 2 h. Hinta: 250 € / 1-2 hlö. Sisältäen: Pyyhkeet, Piccolo kuohuviinit tai 2 olutta. Omat uima-asut mukaan. Sijainti: Karhunpesän hirsihuvila, noin 100 m päremajoista. Vain huvilan sauna ja pukuhuone sekä ulkoporeallas ovat asiakkaan käytettävissä.
5) Pyörän vuokraus yöpyjille: 15 € / hlö