Yö päremajassa – Nuku porojen kanssa

Yö päremajassa – Nuku porojen kanssa

Elämysmajoitus Nuuksion Poropuistossa

Yövy ainutlaatuisessa päremajassa ja seuraa porojen touhuja majan ikkunasta käsin, ota kuvia ja syötä niille jäkälää. Henkilökuntamme vie sinut myös sisälle poropuistoon, jossa hän kertoo poroistamme ja voit syöttää niille jäkälää ja ottaa kuvia.

 

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

 

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, minijääkaappi, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Majoja on 2 kpl: PIHKA ja NAAVA.

 

Merkityt luontopolut lähtevät nurkalta. Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat noin kilometrin päässä.

 

Lisätilauksesta: Iltapalakori, aamiaiskori, 2-hengen VIP-illallinen WhiteReindeer kodan nuotiotulilla sekä porojen syöttämistä, pyörän vuokraus. Teethän ruokatilauksen etukäteen.

 

Varaa SMAShop verkkokaupastamme: