Yö päremajassa – Nuku porojen kanssa

Yö päremajassa – Nuku porojen kanssa

Eksoottinen majoitusmahdollisuus Nuuksion Poropuistossa

Yövy ainutlaatuisessa päremajassa ja seuraa porojan majan ikkunasta käsin, ota kuvia ja syötä niille jäkälää. Päremajassa yöpyminen tuntuu kuin olisit puumajassa metsän keskellä.  

 

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

 

Majoitusmahdollisuus kahdelle henkilölle. Majassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, rajoitettu pesumahdollisuus, minijääkaappi ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Päremajoja on alueella nyt kaksi kappaletta. Luontopolut lähtevät lähistöltä. Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat 1,1 km päässä majoituksesta.

 

Hinta: 360,00 € / yö kahdelle henkilölle, klo 15:00 – 10:00

 

Lisätilauksesta kahdelle henkilölle:

1) Selviytymskori No 1 sisältäen: Sämpylä, juusto & kinkku, jugurtti, keitetty kanamuna, hedelmä, tuoremehu. Hinta:40 €

2) Selviytymskori No 2 sisältäen: Täytetty lohi- tai paistivoileipä, hedelmä, pähkinöitä, suklaapatukka, piccolo pullo kuohuviiniä, limonadi. Hinta: 65 €

3) 2-hengen VIP-illallinen tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla & porojen syöttämistä poropuistossa.

Menu 1: Kermainen metsäsienikeitto, leipä, vesi, Riistakäristys voi-/perunasose, puolukkasurvos, suolakurkku, marjakimara kinuskikastikkeella, nokipannukahvi. Kesto: 1,5 h. Hinta: 220 €.
Menu 2: Savuporokeitto, leipä, vesi, loimutettua lohta, juures-perunanyytti, lapin leipäjuustoa kuusenkerkkäsiirapilla,
nokipannukahvi. Kesto 1,5 h. Hinta: 240 €.

4) Yksityinen VIP sauna & yacuzzi.Rentoudu suomalaisessa puulämmitteisessä saunassa ja hierovassa ulkoporealtaassa tähtitaivaan alla. Kesto: 2 h. Hinta:250 €. Sisältäen: Pyyhkeet, Piccolo kuohuviinit tai 2 olutta. Omat uima-asut mukaan. Sijainti: Karhunpesän hirsihuvila, noin 100 m päremajoista. Vain huvilan sauna ja pukuhuone sekä ulkoporeallas ovat asiakkaan käytettävissä.
5) Pyörän vuokraus yöpyjille: 20 € / hlö