Yö päremajassa Nuuksion Poropuistossa

Yö päremajassa Nuuksion Poropuistossa

Elämysmajoitus Nuuksion Poropuistossa

Uniikki majoitus kahdelle henkilölle ekologisessa päremajassa Nuuksion poropuistossa. Voit seurata porojen touhuja, ottaa kuvia ja syöttää niille jäkälää suoraan majasi ikkunasta käsin. Majoitusvaraus sisältää myös opastetun käynnin poropuistossa saapumisen yhteydessä.  

 

Ekologiset päremajat on valmistettu luonnonmateriaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

 

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eko-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, minijääkaappi omille eväille, vedenkeitin, pressopannu, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Ulkoterassilla on grilli, pöytä ja tuolit. Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja. Majoja on kaksi kappaletta: Naava ja Pihka. Maksuton pysäköintipaikka.

Merkityt luontopolut lähtevät nurkalta. Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat noin kilometrin päässä, SwingHill laskettelukeskus ja kesäisin Bike Park sijaitsevat 700 m päässä päremajoilta.

Huom! Kansallispuiston alueella ei ole kauppoja eikä muita ravintoloita kuin Haltian ravintola, jonka aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen.


Lisätilauksesta, tilaus etukäteen:
- Iltapalakori
- Aamiaiskori

- Romantiikkapaketti

- Pyörän vuokraus
- Osallistuminen porojen iltaruokintaan yhdessä poronhoitajamme kanssa. Tehtäviin kuuluu tarvittavat valmistelut, ruokinta ja sen valvonta ja tarhan siivous. Hoitaja kertoo poron vuodesta.

Varaathan lisätilaukset etukäteen!

 

Tee majoitusvarauskätevästi SMAShop verkkokaupassamme.

 

 

 

 

Yöpyminen porojen seurassa, Kathrin Deter ja Kristof Minnaert.

https://youtu.be/oHQ55L0mxAM

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru