Yö päremajassa Nuuksion Poropuistossa

Yö päremajassa Nuuksion Poropuistossa

Elämysmajoitus Nuuksion Poropuistossa

Ainutlaatuinen majoitusmahdollisuus ekologisessa päremajassa Nuuksion poropuistossa. Voit seurata porojen touhuja, ottaa kuvia ja syöttää niille jäkälää suoraan majasi ikkunasta käsin. Oppaamme vie sinut myös käymään poropuistossa, jossa hän kertoo poroistamme ja voit syöttää niitä.

 

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

 

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, minijääkaappi, vedenkeitin, pressopannu, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Ulkoterassilla on grilli, pöytä ja tuolit. Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja. Majoja on kaksi kappaletta: NAAVA ja PIHKA.

 

Merkityt luontopolut lähtevät nurkalta. Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat noin kilometrin päässä.

 

Lisätilauksesta, tilaus etukäteen:
- Iltapalakori
- Aamiaiskori

- Romantiikkapaketti

- 2-hengen VIP-illallinen WhiteReindeer kodan nuotiotulilla

- Pyörän vuokraus
- Osallistuminen porojen iltaruokintaan yhdessä poronhoitajamme kanssa. Tehtäviin kuuluu tarvittavat valmistelut, ruokinta ja sen valvonta ja tarhan siivous. Hoitaja kertoo poron vuodesta.


Varaathan lisätilaukset etukäteen!

 

Tee majoitusvaraus sähköpostilla tai kätevästi SMAShop verkkokaupastamme:

 

 

 

 

Yöpyminen porojen seurassa, Kathrin Deter ja Kristof Minnaert.

https://youtu.be/oHQ55L0mxAM

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru