White Reindeer kotaravintola

White Reindeer kotaravintola

Vietä ikimuistoisia hetkiä nuotiotulilla

Nauti elämyksellinen lounas tai kolmen ruokalajin illallinen White Reindeer kotaravintolassa, luonnon rauhassa, kesyjen porojen ympäröimänä. Tunnelmallisessa kodassa on kelopöydät ja penkit noin 35:lle ruokailijalle, nuotiokehän ympärille mahtuu lisäksi istumaan ja nauttimaan nuotiotulen tunnelmasta. Kodassa on vietetty pienimuotoisia luontohäitä, syntymäpäiviä ja kestitty ulkomaalaisia vieraita. Kota soveltuu myös Karhunpesällä vietetyn kokouksen lounas- tai illallispaikaksi.

Ohessa muutama menuehdotus nuotiotulilla nautittavaksi. Erikoisruokavaliot huomioimme etukäteisilmoitusten mukaan. Tiloissa on anniskeluoikeudet. Huom! Kotaravintola on auki vain tilauksesta.

Menu 1:

Kermainen lohikeitto
Ruisleipä, vesi
Pannukakku marjahillon kera
Nokipannukahvi

Menu 2:

Kermainen Metsäsienikeitto
Leipä, vesi
Riistakäristys perunamuhennoksella
Puolukkasurvos ja suolakurkku
Marjakimara kinuskikastikkeella
Nokipannukahvi

Menu 3:

Savuporokeitto
Kodan rieska, vesi
Loimutettua lohta
Juureksia
Marjakimara kinuskikastikkeella
Nokipannukahvi

Ryhmän koko: Min. 10, max 35 henkilöä  
Kesto: 2 h

Kodan perushinta: 300 € max 10 henkilöä, lisähenkilöt à 22 €
+ valittu menu 1, 2 tai 3 min 10 henkilön mukaan.

Menu 1: à 42,00 €
Menu 2: à 54,00 €
Menu 3: à 68,00 €

Hinta sisältää: Yksityisvierailun poropuistossa, kodan vuokran, polttopuut, valitun menun min. 10 henkilön mukaan sekä henkilökunnan palvelut. Juomista laskutus kulutuksen mukaan. Matkamuistopuoti on auki.

Jos kaipaa pientä ohjelmaa kotaruokailun ja porojen syöttämisen oheen, alueella on ns. ametistikaivoslato, josta voi kaivaa oman onnenkiven, kotimaisen raaka-ametistin. Ametistin mukana tulee aitoustodistus. Matkamuistopuodista voi lisäksi tehdä pieniä ostoksia, mm. poronluusta tehtyjä koruja, pehmoporoja, ekologisia Luonkos tuotteita kuten esim. Harmony saippua, jonka sisälle on kätketty kotimainen hiottu ametisti.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru