Ohjelmat Nuuksion Poropuistossa tilauksesta

PIENRYHMÄVIERAILU POROPUISTOSSA

Tarjoamme virkistyshetkeä oman perheen tai ystävien kesken omalle pienryhmälle kerrallaan, turvallisesti. Oppaamme kertoo poroista. Matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1 h
Hinta 1-4 hlö: 180 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: 40 €
Sisältää: Jäkälää poroille syötettäväksi, oppaan, joka kertoo teille poroista, nokipannukahvin ja pullan tunnelmallisessa kodassa nuotiotulilla  

 

RYHMÄVIERAILU POROPUISTOSSA

Vierailu sisältää porojen syöttämistä, henkilökunta kertoo poroista sekä nokipannukahvia ja pullan tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla. Palvelukielinä Suomi/Englanti. Matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1 h
Hinta max 10 hlö: 350 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: 35 € / hlö
Lisätilauksesta: Nuotiomakkaraa ja mausteet

Reindeer feeding

KAIVA JA LÖYDÄ OMA ONNENKIVESI AMETISTIKAIVOSLADOSTA

Kotimainen raaka ametisti on uniikki muisto, jossa on lapin taikaa ja kivienergiaa. Kivet on louhittu ja kaivettu ekologisesti käsin hakulla Suomen lapissa ja tuotu poropuiston latokaivokseen uudelleen löydettävIksi. Kivien hiilijalanjälki ja taustat ovat 100%:sesti kunnossa. Ametisti on meditaatio- ja voimakivi, jonka uskotaan rauhoittavan ja suojelevan sekä vahvistavan elämän virtaa eteenpäin. Varaa ryhmällesi kaivospassit yksityisesti tai voit ostaa kaivospassin poropuiston yleisenä aukioloaikana.
Ks. video: https://www.youtube.com/watch?v=xqlSYiuCSL4

Kaivospassin hinta: 25 € / kpl + pääsymaksu poropuistoon joko yleisenä aukioloaikana tai yksityisvierailun aikana.
Kaivuuaika: n. 15 min, oikeuttaa yhden raaka-ametistin kaivuuseen. Kiven mukana tulee aitoustodistus.
Huom! Vain sulan maan aikana.

POROJOOGA

Tule ja koe uusi joogaelämys Nuuksion Poropuistossa! Porojooga tarjoaa rentouttavan hetken metsän siimeksessä, missä pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta mitä parhaimmassa seurassa. Porojooga sopii kaiken ikäisille ja myös aloittelijoille. Nautimme erilaisista tasapainoharjoituksista ja annamme energian virrata läpi harjoituksen ja päätämme harjoituksen rentoutumishetkeen nauttien metsän rentouttavasta vaikutuksesta. Joogatunnin jälkeen tunnelmallisessa White Reindeer -kodassa on tarjolla nokipannukahvia ja herkulliset pullat nuotiotulen äärellä. Kesyille poroille voi syöttää jäkälää. Hoitaja kertoo poroista.
Ks. video: https://youtu.be/dYaru44tBqw

Kesto: 1,5 h (joogan osuus 1 h)
Hinta max 10 hlö: 450 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt (max 12 hlö): à 45 €
Huom: Huomioithan pukeutumisessa rennot sään mukaiset vaatteet. Retkipatjoja löytyy alustaksi paikan päältä.

KÄVELYRETKI PORON KANSSA NUUKSION KANSALLISPUISTOSSA

Rauhallinen kävelyretki poroa taluttaen Nuuksion kansallispuiston kauniissa maisemissa. Matkalla nautitaan luonnon rauhasta välillä pysähdellen, poron kävelytahdin mukaan. Retken päätteeksi tutustutaan myös tarhan muihin poroihin, joille voi syöttää jäkälää. Tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla makkaran paistoa nokipannukahvin ja pullan kera. Muita juomia ja matkamuistoja voi ostaa paikan päältä.  .

Kesto: 1,5 h
Hinta max 4 hlö: 320 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: 80 € / hlö (max 8 hlön ryhmä)

LUOKKARETKI PERUSKOULULAISILLE (1-9. lk)

Koe ripaus pohjoisen taikaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Henkilökuntamme kertoo poroista, joille voit syöttää jäkälää. Tunnelmallisen kodan nuotiotulilla on tarjolla mehua ja pullat sekä opettajille nokipannukahvia (tee) ja pullat.

Kesto: 1 h
Hinta: 20 € oppilas, 25 € opettaja/huoltaja
Minimi ryhmä: 20 henkilöä
Maksimi ryhmä: 50 henkilöä

Yksityisvierailu sisältää jäkälää poroille syötettäväksi, tarjoilut kodassa nuotiotulilla sekä henkilökunnan palvelut.

Huom! Suosittelemme  saapumaan yhteiskuljetuksella. Saavuttaessa julkisilla, suuret koululaisryhmät on hyvä ilmoittaa etukäteen Nuuksion bussille no 245(A). Bussi lähtee Espoon Keskuksen asemalta, heti junaraiteiden vierestä, laiturilta 32. Poropuiston pysäkki on Punjonsuo, kaksi pysäkkiä eteenpäin Suomen Luontokeskus Haltiasta.

PATIKOINTIRETKI KANSALLISPUISTOSSA POROPUISTOON

Patikkaretki oppaan johdolla Haltian edustalta poropuistoon. Opas kertoo matkalla Nuuksion luonnosta. Poropuistoon saavutaan metsäportin kautta. Kesyjä poroja voi syöttää kodan metsäterassilta käsin. White Reindeer -kodassa on tarjolla nokipannukahvia (tee) ja korvapuustit. Muita juomia tilauksen mukaan, kodassa on anniskeluoikeudet. Pieni matkamuistopuoti on auki

Kesto: 1,5 h
Luontopolun pituus: 1,6 km
Henkiömäärä: Min 10 henkilöä, max 50 hlö
Hinta max 10 hlö: 550 €
Lisähenkilöt: 55 € / hlö

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru