Ohjelmat Nuuksion Poropuistossa

Varaathan poropuistossa käynnin aina etukäteen.

VIERAILU POROPUISTOSSA

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Poroillla on oma aidattu alueensa Karhunpesän tontilla keskellä Nuuksion kansallispuistoa. Vierailu sisältää porojen syöttämistä kodan metsäterassilta käsin sekä nokipannukahvia ja pullan tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla sekä henkilökuntamme palvelut. Matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1 h
Henkilömäärä: min. 10 hlö, max 50 hlö
Hinta max 10 hlö: 300 €
Lisähenkilöt: à 30 €

PERUSVIERAILU / PIENRYHMÄT

Vierailu sisältää porojen syöttämistä ja oppaan palvelut.

Kesto: 1 h
Hinta max 4 hlö: 150 €
Lisähenkilöt: à 30 €

VAELLUS HALTIASTA POROPUISTOON

Opastettu patikointiretki hyväpohjaisia metsäpolkuja pitkin Suomen luontokeskus Haltiasta Nuuksion poropuistoon. Opas kertoo matkalla Nuuksion luonnosta ja eläinasukkaista. Poropuistoon saavutaan metsäportin kautta. Kesyt poromme on nähtävissä kodan metsäterassilta käsin ja niille voi syöttää jäkälää sekä ottaa valokuvia. Tunnelmallisen kodan nuotiotulilla on tarjolla nokipannukahvia ja pullat. Muita juomia tilauksen mukaan, kodassa on anniskeluoikeudet. Pieni matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1,5 h
Luontopolun pituus: 1,6 km
Henkilömäärä: Min. 10 hlö, max 50 hlö
Hinta max 10 hlö: 500 €
Lisähenkilöt: à 50 €

POROVAELLUS NUUKSION KANSALLISPUISTOSSA

Rauhallinen patikointiretki poroa taluttaen Nuuksion kansallispuiston kauniissa maisemissa. Matkalla nautitaan luonnon rauhasta välillä pysähdellen, poron kävelytahdin mukaan. Retken päätteeksi tutustutaan myös tarhan muihin poroihin, joille voi syöttää jäkälää. Tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla makkaran paistoa nokipannukahvin kera. Muita juomia sekä matkamuistoja voi ostaa paikan päältä.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: 4-8
Hinta max 4 hlö: 480 €  
Lisähenkiöt: à 120 €

KOULULAISRYHMÄT

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Kesyille poroillemme voi syöttää jäkälää kodan metsäterassilta käsin ja ottaa niistä valokuvia. Mehua ja pullat on tarjolla oppilaille ja nokipannukahvia (tee) ja pullat opettajille tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla. Pieni matkamuistopuoti on auki.  

Vierailun kesto: 1 h (ma-la)

Minimihinta 20 hlön koululaisryhmälle: 300 €
Lisähenkilöt (max 50 hlö):
Oppilas:
à 15 €  Aikuinen: à 25 €

Sisältäen yksityisvierailun, edellä mainitut tarjoilut, poroille jäkälää ja henkilökuntamme palvelut.

Huom! Julkisia kulkuvälineitä käytettäessä, koululaisryhmät tulee ilmoittaa etukäteen Nuuksion bussille no 245, Espoon keskus-Nuuksio.

 

JOULUPUKKI JA LAHJA-ARKUN ARVOITUS

Ohjelma lapsille ja lapsenmielisille

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa, jossa voit syöttää poroja. Joulupukki on jo hieman hajamielinen, onhan hänellä ikääkin jo yli 200 vuotta. Tontut ovat tehneet pienen kepposen. Miten ihmeessä lahja-arkun lukko saadaan auki? Vihjeitä lähdetään etsimään Joulupukin kanssa lähimaastosta. Lopulta arkku aukeaa ja Joulupukki antaa osallistujille pienet lahjat. Nokipannukahvia (tee/marjamehu) ja korvapuustit on tarjolla tunnelmallisen WhiteReindeer -kodan nuotiotulilla.

Kesto: 1,5 h
Hinta 1-4 henkilöä: 600 €
Lisähenkilöt (yht. max 10 hlö): à 150 €
Voimassa: Ympäri vuoden.

Hinta sisältää Joulupukin tapaamisen, aktiviteettiohjelman, lahjan, poroille jäkälää, kotatarjoilut sekä henkilökunnan palvelut.

 

JOULUPUKKI JA POROT

Tervetuloa tapaamaan Joulupukkia ja poroja Nuuksioon, puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Vierailun aikana voit syöttää poroja, ottaa niistä kuvia sekä tavata itse Joulupukin. Tunnelmallisen WhiteReindeer -kodan nuotiotulilla on makkaranpaistoa, nokipannukahvia ja makea välipala. Kodassa on kelopöydät ja penkit sekä penkeillä porontaljoja. Saat Joulupukilta vierailun päätteeksi pienen lahjan.

Kesto: 1,5 h
Hinta max 8 henkilöä: 720 €
Lisähenkilöt (yht. max 20 hlö): à 90 €
Voimassa: Ympäri vuoden

Hinta sisältää: Yksityisvierailun poropuistossa, poroille jäkälää, makkaran paistoa kodan nuotiotulilla, nokipannukahvia (tee/mehu), makea välipala, Joulupukin tapaamisen, pienen lahjan sekä henkilökuntamme palvelut.