Ohjelmat Nuuksion Poropuistossa tilauksesta

PIENRYHMÄVIERAILU POROPUISTOSSA

Tarjoamme virkistyshetkeä oman perheen tai ystävien kesken omalle pienryhmälle kerrallaan, turvallisesti. Oppaamme kertoo poroista, voit nauttia omia eväitä ja esim. paistaa makkaraa tunnelmallisen kodan nuotiotulilla. Matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1 h
Hinta 1-4 hlö: 150 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: à 30 €
Lisätilauksesta: Nokipannukahvi ja pulla, nuotiomakkaraa.

 

RYHMÄVIERAILU POROPUISTOSSA

Vierailu sisältää porojen syöttämistä, henkilökunta kertoo poroista sekä nokipannukahvia ja pullan tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla. Palvelukielinä Suomi/Englanti. Matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1 h
Hinta max 10 hlö: 300 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: à 30 €
Lisätilauksesta: Nuotiomakkaraa

Reindeer feeding

KAIVA JA LÖYDÄ OMA ONNENKIVESI AMETISTIKAIVOSLADOSTA (Uutuus!)

Ametisti -raakakivi on uniikki muisto, jossa on lapin taikaa ja kivienergiaa. Ylä-Luoston louhoksen ametistiaarteita on siirretty poropuiston latokaivokseen uudelleen löydettävIksi. Kivet on louhittu ja kaivettu ekologisesti käsin hakulla ja lapiolla. Kivien hiilijalanjälki ja taustat ovat 100%:sesti kunnossa. Ametisti on meditaatio- ja voimakivi, jonka uskotaan rauhoittavan ja suojelevan sekä vahvistavan elämän virtaa eteenpäin. Varaa ryhmällesi kaivospassit yksityisesti tai osta kaivospassi poropuiston aukioloaikana.
Ks. video: https://www.youtube.com/watch?v=xqlSYiuCSL4

Kaivospassin hinta: à 25 € + pääsymaksu poropuistoon joko yleisenä aukioloaikana tai yksityisvierailun aikana.
Kaivuuaika: n. 15 min, oikeuttaa yhden raaka-ametistin kaivuuseen. Kiven mukana tulee aitoustodistus.
Huom! Vain sulan maan aikana.

POROJOOGA (Uutuus!)

Tule ja koe uusi joogaelämys Nuuksion Poropuistossa! Porojooga tarjoaa rentouttavan hetken metsän siimeksessä, missä pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta mitä parhaimmassa seurassa. Porojooga sopii kaiken ikäisille ja myös aloittelijoille. Nautimme erilaisista tasapainoharjoituksista ja annamme energian virrata läpi harjoituksen ja päätämme harjoituksen rentoutumishetkeen nauttien metsän rentouttavasta vaikutuksesta. Joogatunnin jälkeen tunnelmallisessa White Reindeer -kodassa on tarjolla nokipannukahvia ja herkulliset pullat nuotiotulen äärellä. Kesyille poroille voi syöttää jäkälää. Hoitaja kertoo poroista.
Ks. video: https://youtu.be/dYaru44tBqw

Kesto: 1,5 h (joogan osuus 1 h)
Ryhmän koko: Max 10 hlö + joogaohjaaja
Hinta: 450 € (minimiveloitus)
Huom: Huomioithan pukeutumisessa sään mukaiset vaatteet.
Suojapressu ja retkipatja löytyy oman joogamaton alle.  

PATIKKARETKI PORON KANSSA NUUKSION KANSALLISPUISTOSSA

Rauhallinen patikointiretki poroa taluttaen Nuuksion kansallispuiston kauniissa maisemissa. Matkalla nautitaan luonnon rauhasta välillä pysähdellen, poron kävelytahdin mukaan. Retken päätteeksi tutustutaan myös tarhan muihin poroihin, joille voi syöttää jäkälää. Tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla makkaran paistoa nokipannukahvin ja pullan kera. Matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1,5 h
Hinta max 4 hlö: 320 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: à 80 € (max 8 hlön ryhmä)

POROJEN HOITO JA RUOKINTA PORONHOITAJAN KANSSA

Osallistu poropuiston työpäivään yhdessä poronhoitajan kanssa. Tehtäviin kuuluu tarvittavat valmistelut, ruokinta ja sen valvonta sekä tarhan siistiminen. Hoitaja kertoo poroista.

Kesto: 1,5 h
Hinta 1-2 henkilöä: 150 € (minimiveloitus)
Sisältää: Suojahaalarit, saappaat ja työkäsineet.​
Voimassa: Ympäri vuoden.

VAELLUS HALTIASTA POROPUISTOON

Opastettu patikointiretki hyväpohjaisia metsäpolkuja pitkin Suomen luontokeskus Haltiasta Nuuksion poropuistoon. Opas kertoo matkalla Nuuksion luonnosta ja eläinasukkaista. Poropuistoon saavutaan metsäportin kautta. Kesyt poromme on nähtävissä kodan metsäterassilta käsin ja niille voi syöttää jäkälää sekä ottaa valokuvia. Tunnelmallisen kodan nuotiotulilla on tarjolla nokipannukahvia ja pullat. Muita juomia tilauksen mukaan. Pieni matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1,5 h
Luontopolun pituus: 1,6 km
Hinta max 10 hlö: 500 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt: à 50 €

KOULULAISRYHMÄT

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Kesyille poroillemme voi syöttää jäkälää kodan metsäterassilta käsin ja ottaa niistä valokuvia. Mehua ja pullat on tarjolla oppilaille ja nokipannukahvia (tee) ja pullat opettajille tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla. Pieni matkamuistopuoti on auki.  

Vierailun kesto: 1 h (ma-la)
Hinta / oppilas: à 15 €  
Hinta / aikuinen (opettaja): à 25 €
Minimi ryhmän koko: 20 henkilöä, max 50 henkilöä kerralla.

Sisältäen yksityisvierailun, edellä mainitut tarjoilut, poroille jäkälää ja henkilökuntamme palvelut.

Huom! Julkisia kulkuvälineitä käytettäessä, koululaisryhmät tulee ilmoittaa etukäteen Nuuksion bussille no 245, Espoon keskus-Nuuksio. Pysäkki: Punjonsuo (2 pysäkkiä eteenpäin Suomen luontokekus Haltiasta). Käännytään heti suojatien jälkeen oikella, kyltti Karhunpesä ja poromainos.

JOULUPUKKI JA POROT

Tervetuloa tapaamaan Joulupukkia ja poroja Nuuksioon, puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Vierailun aikana voit syöttää poroja, ottaa niistä kuvia sekä tavata itse Joulupukin. Tunnelmallisen WhiteReindeer -kodan nuotiotulilla on makkaranpaistoa, nokipannukahvia ja makea välipala. Muita juomia tilauksesta. Kodassa on kelopöydät ja penkit sekä penkeillä porontaljoja. Saat Joulupukilta vierailun päätteeksi pienen lahjan.

Kesto: 1,5 h
Hinta 1-6 henkilöä: 720 € (minimiveloitus)
Lisähenkilöt (yht. max 20 hlö): à 120 €
Voimassa: Ympäri vuoden

Hinta sisältää: Yksityisvierailun poropuistossa, poroille jäkälää, makkaran paistoa kodan nuotiotulilla, nokipannukahvia (tee/mehu), makea välipala, Joulupukin tapaamisen, pienen lahjan sekä henkilökuntamme palvelut.

 

MATKAMUISTOPUOTI

Täältä löydät ihanan muiston vierailustasi. Myynnissä pehmoporoja, luukoruja, tekstiilejä ym. Tervetuloa!