Aukioloajat ja pääsyliput

2021

HEINÄKUU
LA klo 12-15

ELOKUU
LA klo 12-15

SYYSKUU
​​​​​​​...

Sisäänpääsymaksu:

25 € / aikuinen
10 € / lapsi (4-11 v.)
60 € perhe (2 aikuista + 2 lasta)
0-3 veloituksetta.

Opiskelijakortti, Seikkailijattaret -etukortti:
-10 % korttia näyttämällä paikan päällä.

Pääsymaksu sisältää: Jäkälää poroille syötettäväksi, nokipannukahvin ja tikkupullan paistamista kodan nuotiotulilla. Henkilökunta kertoo poroista.

Nuotiomakkaraa ja juomia voi ostaa paikan päältä sekä kaivospassin. Pieni matkamuistopuoti on auki.  

KAIVOSPASSI: à 25 € + poropuiston pääsymaksu joko yleisenä aukioloaikana tai yksityisvierailun yhteydessä. Oikeuttaa yhden kotimaisen raaka-ametistin kaivuuseen. Kiven mukana tulee aitoustodistus. Kaivaminen on mahdollista sulan maan aikana.

Liput: Kortilla (tai käteisellä) paikan päältä tai etukäteen SMA Shop verkkokaupastamme.  

YKSITYISVARAUS: Varaa yksityisvierailu viimeis​tään edellisenä päivänä puhelimitse tai sähköpostilla: p. 09 595550, info@NuuksioReindeerPark.fi

Yksityisvierailun minimihinta: 150 € / 1-4 henkilöä.
Lisähenkilöt: à 30 €.
Kesto: 1 h.

Yksityisvierailu sisältää: Jäkälää poroille syötettäväksi, opas kertoo poroista, kodan nuotiotulilla voi nauttia omia eväitä, esim. paistaa makkaraa.

RYHMÄVARAUS: Tiedustelut sähköpostitse: info@NuuksioReindeerPark.fi

OSOITE: Nuuksion Poropuisto, Nuuksiontie 83, Espoo. Noin 30 min autolla Helsingin keskustasta, noin 1 h julkisilla (juna+bussi).

HSL:n matkalippu ABC Helsinki-Nuuksio. Reitit ja aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut  

Lähijunat U, L, E Helsingin rautatieasema - Espoon keskus (8 pysäkkiä/25 min) + bussi no 245 Espoon keskus-Nuuksio (bussipysäkki on heti junaraiteen vieressä).

* Jää pois pysäkillä: PUNJONSUO (27 pysäkkiä/23 min), kaksi pysäkkiä Suomen luontokeskus Haltiasta eteenpäin.
* Käänny heti suojatien jälkeen oikealle.
* Kyltti: Karhunpesä ja poromainos.
* Pihalla on rajoitetusti parkkitilaa, lähin suurempi yleinen parkkipaikka on Haltian edustalla.

Patikkapolku poropuistoon:
*
Suomen luontokeskus Haltiasta oranssilla merkittyä luontopolkua pitkin Haukkalammen suuntaan.
* Nuuksiontielle tultaessa, käänny oikealle ja heti oikealle ylös poropuistoon. Aidattu porotarha on oikealla. Kävele portista sisään ja pitkospuita pitkin ylös kodalle.
* Matka metsäpolkua pitkin Haltiasta n. 1,5 km, Nuuksiontietä pitkin noin 1 km.

PARKKIPAIKKA:

HUOM!
Poropuistossa on rajoitetusti tilaa omille autoille, suurempi julkinen parkkipaikka on Suomen luontokeskus Haltian edustalla. Myös Safaritalon pihalle, Nuuksiontie 77, voi jättää auton.

Kulku poropuistoon parkkipaikalta on pitkospuita pitkin (n. 50 m) ja sisältää muutaman rappusen. Ilmoitathan etukäteen liikuntarajoitteista niin pyrimme auttamaan kaikin mahdollisin tavoin. Koirat eivät valitettavasti ole sallittuja poropuistossa.

Huom! Poropuistoalue, sen parkkipaikka ja Karhunpesän huvila piha-alueineen ovat yksityisaluetta, joten kunnioitathan meidän ja asiakkaidemme yksityisyyttä kaikkina muina aikoina, kun sinulla ei ole etukäteen tehtyä varausta tai poropuisto ei ole auki yleisölle. Kiitos yhteistyöstä!

Covid-19: Noudatamme viranomaisten suosituksia ja kiinnitämme erityistä huomioita tilojemme siivoukseen ja kosketuspintojen desinfioimiseen. Ulkona luonnossa on tilaa liikkua kunhan muistat turvavälin kanssakulkijoihin.