Nuuksion Poropuiston aukioloajat

Poropuisto on jälleen auki 1.6. alkaen ma, ke, la  klo 13-16.

Yksityisvierailut ovat mahdollisia ti, to, pe ja tuntia ennen ja jälkeen yleisten aukioloaikojen.

Covid-19: Noudatamme viranomaisten suosituksia ja kiinnitämme erityistä huomioita tilojemme siivoukseen ja kosketuspintojen desinfioimiseen. Ulkona luonnossa on tilaa liikkua kunhan muistat pitää riittävää turvaväliä kanssakulkijoihin.

Sisäänpääsymaksu ma, ke, la klo 13-16:

25 € / aikuinen, 10 € / lapsi (4-11 v.), 60 € perhe (2 aikuista
+ 2 lasta). 0-3 v. veloituksetta.

Sisältää jäkälää poroille syötettäväksi, nokipannukahvia (tee, mehu) ja pullan kodan nuotiotulilla sekä henkilökuntamme palvelut. Pieni matkamuistopuoti on auki.

Yksityisvaraus: Hinta alkaen 90 € / 1-4 henkilöä. Sisältäen jäkälää poroille syötettäväksi sekä oppaan palvelut. Kodassa on nuotiotulet, omat eväät ovat sallittuja. Vierailun kesto 1 h.

Liput: Varaa ja osta liput SMA Shop -verkkokaupasta tai kortilla paikan päältä.

Ryhmävaraus: Tiedustelut sähköpostitse: info@NuuksioReindeerPark.fi

Osoite: Nuuksiontie 83, Espoo. Noin 30 min autolla Helsingin keskustasta, noin  
1 h julkisilla (juna+bussi).

HSL:n matkalippu ABC Helsinki-Nuuksio. Reitit ja aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut  

Lähijunat U, L, E Helsingin rautatieasema - Espoon keskus (8 pysäkkiä/25 min) + bussi no 245 Espoon keskus-Nuuksio. Bussipysäkki on heti junaraiteen vieressä. Jää pois pysäkillä: PUNJONSUO (27 pysäkkiä/23 min), kaksi pysäkkiä Suomen luontokeskus Haltiasta eteenpäin. Lyhyt kävely eteenpäin ja käänny heti suojatien jälkeen oikealle. Kyltti: Karhunpesä ja poromainos. Pihalla on rajoitetusti parkkitilaa, lähin suurempi yleinen parkkipaikka on Haltian edustalla.

Patikkapolku poropuistoon: Suomen luontokeskus Haltiasta kulkee oranssilla merkitty luontopolku Haukkalammen suuntaan. Nuuksiontielle tultaessa, käänny oikealle ja heti oikealle poropuistoon. Kävelymatka metsäpolkua pitkin Haltiasta n. 1,5 km, Nuuksiontietä pitkin noin 1 km.

Parkkipaikka: Poropuistossa on rajoitetusti tilaa omille autoille, suurempi julkinen parkkipaikka on Suomen luontokeskus Haltian edustalla.

Kulku poropuistoon parkkipaikalta on pitkospuita pitkin (n. 50 m) ja sisältää muutaman rappusen. Ilmoitathan etukäteen liikuntarajoitteista niin pyrimme auttamaan kaikin mahdollisin tavoin. Koirat eivät valitettavasti ole sallittuja poropuistossa.

Huom! Poropuistoalue, sen parkkipaikka ja Karhunpesän huvila piha-alueineen ovat yksityisaluetta, joten kunnioitathan meidän ja asiakkaidemme yksityisyyttä kaikkina muina aikoina, kun sinulla ei ole etukäteen tehtyä varausta tai poropuisto ei ole auki yleisölle. Kiitos yhteistyöstä!